OB ZAKLJUČKU ŠOLSKEGA LETA

05.07.2024 | Avtor Mateja Hlebec | Objavljeno v Obvestila, vabila, Prva stran, TV

Spoštovani starši in dragi otroci,

tako kot sončni žarki rišejo nasmehe na naših obrazih, je tudi zaključek šolskega leta v vrtcu prinesel obilo veselja in lepih spominov. S skupnimi močmi smo prebrodili mnoge izzive, se naučili novih veščin in stkali trdna prijateljstva. Vsak otrok je prispeval svoj košček v mozaik, ki je oblikoval našo čudovito skupnost.

Ponosen sem na vse, kar smo skupaj dosegli. Otroci so skozi igro in raziskovanje rasli in se razvijali, pridobivali nova znanja in se pripravljali na nadaljnje korake v svojem življenju. Veselim se, ko vidim, kako so postali radovedni, samostojni in polni življenjske energije.

Ob zaključku tega šolskega leta se zahvaljujem vsem staršem za podporo in sodelovanje. Brez vašega zaupanja in pomoči ne bi mogli ustvariti tako varnega in spodbudnega okolja za naše najmlajše. Najlepša hvala tudi vsem vzgojiteljem za njihovo predanost, potrpežljivost in srčnost, s katero vsak dan skrbijo za naše otroke.

Pred nami so dolgi poletni dnevi, polni smeha, igre in novih dogodivščin. Želim vam, da bi poletje preživeli v krogu svojih najdražjih, da bi se sprostili, napolnili baterije in ustvarili nepozabne spomine. Naj bodo ti dnevi priložnost za raziskovanje, ustvarjanje in uživanje v drobnih radostih, ki jih prinaša poletje.

Naj se vam poletje smeji in vas napolni z energijo za novo šolsko leto, ki bo prav tako polno novih priložnosti in izzivov. Do takrat pa naj vas spremljajo sončni žarki, morski vetrič in otroški smeh.

Srečno in prijetno poletje vsem skupaj!

S toplimi pozdravi,

Branko Ambrožič, ravnatelj

 

Dostopnost