Pravne informacije

Spletna stran Otroškega vrtca Metlika je namenjena predstavitvi le tega. Ponuja informacije splošne narave, informacije o delu, priporočila staršem otrok ter ostalo.

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pred uporabo je potrebno pridobiti dovoljenje avtorja.

Prevzemanje odgovornosti

Otroški vrtec Metlika bo skušalo zagotoviti ažurnost in točnost informacij na teh straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Vsebine spletne strani se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.

Vsebine spletne strani niso lektorirane.

Spletne strani vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki niso v naši pristojnosti, zato Otroški vrtec Metlika ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

Tehnična izvedba in avtorji

Teksti in fotografije: Otroški vrtec Metlika

Ilustracije: Lucija Hribljan

Izvedba: Partner d.o.o. Metlika

Gostovanje: Arnes 

Dostopnost